Luca Banchi: loodan, et kaotus teeb meid tugevamaks meeskonnaks

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Milano Emporio Armani peatreener Luca Banchi.
Milano Emporio Armani peatreener Luca Banchi. Foto: SCANPIX

Korvpalli Euroliigas Tel Avivi Maccabile 66:86 alla jäänud ning veerandfinaalseeria kokkuvõttes 1:3 kaotanud Milano Emporio Armani peatreener Luca Banchi kiitis oma hoolealuseid ning avaldas lootust, et Kristjan Kanguri koduklubi võtab nende eurohooaja lõpetanud kohtumisi kui vajalikku kogemust.

«Mul on üks eesmärk – et kõik, mis selles seerias juhtus, teeks meist parema meeskonna. Oli fantastiline vaadata, kuidas meeskond tuli õige suhtumisega mängima,» lausus Banchi Euroliiga koduleheküljele. «Nüüd peame keskenduma sellele, et suudaksime tulevikuski samale tasemele püsima jääda. Maccabi on viimase kümne aasta jooksul üheksa korda play-off’i jõudnud. Milanole oli tegu esimese korraga. Minu siht on ka järgmisel aastal siin olla,» sõnas Banchi.

Viimaseks jäänud eileõhtuses mängus kirus Banchi poolajapausi, mille järel Maccabi mängis kiirelt tagasi Milano kaheksapunktilise eduseisu. «Me ei muutnud kahe poolaja vahel midagi. Kuid teadsime, et Maccabi tahab seeria kodusaalis lõpetada. Usun, et olime teiseks poolajaks valmis. Teadsime riietusruumis, et puhkepaus tuleb meie vastastele kasuks. Ootasin meestelt vaid seda, et me oleksime tugevad, võitleksime ega annaks lõpuni alla,» lausus Banchi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles