Peatreeneri valimist pidurdab rahanappus

Peep Pahv
, sporditoimetuse juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Indrek Tobreluts.
Indrek Tobreluts. Foto: Liis Treimann

Kaks endist tippsportlast, Eveli Saue ja Priit Narusk valiti eile Eesti Laskesuusatamise Föderatsiooni seitsmest inimesest koosneva juhatuse liikmeteks. Samas lükati koondise peatreeneri nimetamine veel nädala jagu edasi.

Saue ja Naruski kõrval on juhatuses viis eelmisessegi koosseisu kuulunud liiget: Aivar Nigol, Hillar Zahkna, Kaija Helinurm, Raul Kotov ja Heino Märks. Uus juhatus pidas koondise peatreeneri teemal pika koosoleku, kuid uut inimest veel paika ei pandud.

«Vajame veel aega, et täpsustada tehnilisi üksikasju. Peame lähtuma oma võimalustest ega saa panna kogu rahalist ressurssi peatreeneri palkamiseks, vaid tahame tugevdada kogu koondist, näiteks määrdemeeskonda,» selgitas föderatsiooni peasekretär Kristjan Oja. «Me ei jõudnud veel isegi nimede vaagimiseni – variantidena on endiselt õhus välistreener, aga ka eestlased.»

Varem on välistreenerina räägitud ameeriklasest Jay Hakkinenist, kes on ise osalenud sportlasena neljal olümpial. Postimehele teadaolevalt on aga kandidaatide ring laiem ja sinna kuuluvad ka senine abitreener Mihkel Joosing ning tänavu veel ise olümpial võistelnud Indrek Tobreluts.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles