ManU võib Juventuse juhendaja endale meelitada

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Antonio Conte.
Antonio Conte. Foto: SCANPIX

Sel nädalal teatas Manchester Unitedi jalgpalliklubi, et nad vallandasid senise peatreeneri David Moyesi. Ajutiselt on juhendaja töö üle võtnud Ryan Giggs, kuid suvel soovib ManU palgata endale kogenud peatreeneri. Täna teatas The Telegraph, et üheks tõsiseltvõetavaks kandidaadiks on kerkimas Torino Juventuse juhendaja Antonio Conte.

Seni on suurimateks kandidaatideks peetud Louis van Gaali, Carlo Ancelottit ja Diego Simeonet. Väidetavalt on Contega ka juba ühendust võetud ja teda peetakse heaks alternatiiviks, kui esialgsed plaanid ei peaks paika loksuma, kirjutab The Telegraph.

Väidetavalt eelistaks ManU peatreeneriks eelkõige palgata ikkagi van Gaali või Ancelotti, kuna vastavalt Unitedi legendaarse juhendaja sir Alex Fergusoni soovile võiks Ryan Giggs püsivalt peatreeneri töö üle võtta kolme aasta pärast.

Lisaks sooviks Ferguson, et ManU treenerite tiimiga liituks lisaks Giggsile, Nicky Buttile, Paul Scholesile ja Phil Neville’ile ka Gary Neville.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles