Vastuolud Manchester Unitedis olid kasvanud väljakannatamatuteks

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
David Moyes.
David Moyes. Foto: SCANPIX

Sel nädalal jõudis avalikkuse ette uudis, et Manchester United vallandas senise peatreeneri David Moyesi. The Irish Daily Star kirjutab, et Unitedi mängijad ei teinud Moyesi elu just lihtsaks ja osad pallurid vedasid omavahel isegi kihla, et kui kaua Moyes veel ametis püsib.

Nii tänas mäletatavasti Moyes oma lahkumiskirjas klubi töötajaid kui ka fänne, kuid mitte mängijaid. Ajalehe allikate teatel pidasid palju mängijad juhendaja trenne igavateks ning peatreenerit nimetati «F**k off Moyes’iks».

«Osad mängijad ignoreerisid teda avalikult ja rääkisid omavahel edasi, kui Moyes riietusruumis meestele juhiseid jagas,» rääkis allikas. «Sir Alex Fergusoni ajal ei julgenud keegi midagi sellist teha.»

Olukorda ei teinud ka paremaks asjaolu, kui meeskonnaliikmed tabasid Moyesi lennul Kreekasse lugema eneseabiõpikut, kuidas olla parem jalgpallitreener. «Oleme valitsevad Inglismaa meistrid ja meie jaoks oli jahmatav näha treenerit lugemas õpikut, et kuidas meid juhendada,» olid mängijad olnud hämmingus.

Olympiacosega peetud Meistrite liiga mängu ajal sattus Moyes aga sõnelusse neljanda kohtunikuga ja seejärel oli vahetusmängijate pingilt kostnud hüüdeid, et saatke Moyes tribüünile, kuna ilma temata suudaks meeskond paremini mängida.

Lisaks tekkis tal vastuolusid Shinji Kagawa, Rio Ferdinandi ja Robin van Persiega. Veel olevat mängijate seas tüli tekitanud Wayne Rooney’le pakutud kopsakas lepingupikendus.

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles