Peatreeneriks saanud Giggs: pikendasin enda lepingut viie aasta võrra

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ryan Giggs.
Ryan Giggs. Foto: SCANPIX

Manchester Unitedi jalgpallimeeskonna elav legend Ryan Giggs andis täna oma esimese pressikonverentsi ManU peatreenerina. Samas viskas ta ka nalja, et ta pikendas koheselt ka enda lepingut mängijana.

Enne meedia küsimusi teatas senine mängiv abitreener Giggs esmalt: «Tahan tänada (David) Moyes’i, kuna ta andis mulle esimese kogemuse treenerina.» Samas teatas BBC ajakirjanik Ben Smith, et enne pressikonverentsi algust oli ajakirjanikele teada antud, et Giggsi käest ei küsitaks küsimusi Moyesi kohta.

Giggs tunnistas ise, et vaatamata peatreeneriks asumisele jääb ta hooaja lõpuni ka mängijaks. Seejärel viskas 40-aastane Giggs antud teemal ka nalja: «Pikendasin enda lepingut just viie aasta võrra.»

Giggsi sõnul mõtleb ta esialgu vaid hooaja viimasele neljale kohtumisele ning pikemaid plaane ta teinud ei ole. «Minu jaoks oli see elu kõige uhkem hetk, kui mulle pakuti peatreeneri kohta. Klubi on alates 14-eluaastast olnud minu elu suurim osa,» teatas Giggs MUTV-le, kes sõnas, et pärast teate saamist tegi ta kohe kõne Paul Scholesile ja kutsus vana võitluskaaslase endale appi.

Lisaks oli Giggsil sõnum ka mängijatele. «Ma usaldan teid ja tean, milleks te olete võimelised. Andke fännidele rõõmustamiseks põhjust: lööge väravaid ja võidelge palli pärast. Selle nimel ju trenni tehakse. Meil on suurepärased mängijad, kes on loomult võitjad. Tahan, et mängijad naudiksid väljakul oma esitusi.»

Giggsi esimene kohtumine peatreenerina on kavas homme, kui Old Traffordil võõrustatakse Norwich City’t. Lisaks on ManU-l Premier Leagues ees veel kodumängud Sunderlandi ja Hull City’ga ning võõrsil peetav matš Southamptoniga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles