Ancelotti kommenteeris Manchester Unitedi peatreeneriks hakkamist

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Carlo Ancelotti.
Carlo Ancelotti. Foto: SCANPIX

Madridi Reali jalgpalliklubi peatreener Carlo Ancelotti, keda on seostatud Manchester Unitedi juhendaja töökohaga, andis mõista, et ta ei kavatse oma praeguse meeskonna juurest siiski lahkuda.

Käesoleva nädala teisipäeval teatas United, et kõigest kümme kuud meeskonda juhendada saanud David Moyes enam nende palgal ei ole ning ajutiselt asub peatreeneritoolile klubi legendaarne mängumees Ryan Giggs. Klubi on aga asunud otsima uut pikaajalist treenerit ning spekulatsioonide kohaselt on üheks kandidaadiks ka Reali loots Carlo Ancelotti.

Madridi meeskonna juhendaja lükkas sellised kuulujutud aga ümber. «Olen praegusel hetkel Madridi Realis väga õnnelik ning mul on privileeg töötada maailma ühes suurimaks klubis. Austan väga Unitedit ja mulle ei meeldi, mis Moyesiga juhtus, aga minu koht on siin,» andis Ancelotti mõista, et ei plaani Inglismaale kolida.

Ancelotti hoolealuseid ootab nädalavahetusel ees oluline liigamäng Osasunaga ning järgmise nädala teisipäeval kohtutakse Meistrite liiga poolfinaali korduskohtumises võõrsil Müncheni Bayerniga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles