Deniss Karpak kirub kalendrit

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Deniss Karpak.
Deniss Karpak. Foto: Pedro Martinez / Princesa Sofia

Finn-klassi purjetaja Deniss Karpak  hoiab Prantsusmaal Hyeresis peetaval MK-etapil 8. kohta ja pääses laupäevasesse medalisõitu.

Maailma edetabelis 3. kohta hoidev Karpak on hooaja esimeses pooles heas hoos olnud. «Viimati olin Tallinnas detsembri alguses, olen palju treeninud. Pidevalt esikümnes olemine näitab kindlasti stabiilsust,» rääkis purjetaja.

Hooaja peasündmuseks on septembris Hispaanias peetav MM. «Eesmärk on Eestile olümpiakoht tuua ja ületada seni parim tulemus ehk 8. koht. EMilt tahan medalit,» sõnas Karpak ja lisas, et sel hooajal on treeningud üles ehitatud täiesti uute plaanide järgi. Pärast EMi saab sportlane sel aastal esmakordselt kodumaale põigata ja seejärel läheb treeninglaagrisse Garda järvele Itaalias.

«EM ongi kevadsuvel ainus suur võistlus, MM on alles septembris. Kogu suvi on seega tühi ja see ei ole väga mõistlik, aga selline graafik on rahvusvahelise alaliidu (ISAF) koostatud. Juuni lõpus on kavas Kieli regatt, muidu koosneb suvi vaid trennidest,» lisas Karpak.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles