Marko Kaljuveer: mind ei hakanud kangutama alaliidud, vaid Allikmaa

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Marko Kaljuveer.
Marko Kaljuveer. Foto: Viktor Burkivski

14 aastat Eesti Rahvusringhäälingu sporditoimetuse juhina töötanud Marko Kaljuveer kinnitas Õhtulehele antud intervjuus, et tema vastu ei asunud võitlusesse mitte erinevad alaliidud, vaid ERRi juhatuse esimees Margus Allikmaa ainuisikuliselt.

Paljud suured alaliidud (korvpalliliit, kergejõustikuliit, võrkpalliliit jne) saatsid läbi Eesti Olümpiakomitee ERRile sporditoimetuse tööd kritiseeriva kirja. Kaljuveeri sõnul alguses alaliidud asjasse aga üldse ei puutunudki. «Need organisatsioonid ju ainult tõmmati kaasa, alguses nad asjasse ei puutunud,» ütles ta. Kaljuveer lisas, et algatus tuli juhatuse esimese kabinetist, mitte spordiorganistatsioonidelt.

Marko Kaljuveeri viimane tööpäev sporditoimetuse juhi kohal oli selle nädala esmaspäeval. ERR on välja kuulutanud avaliku konkursi uue toimetuse juhi leidmiseks. Hetkel tegeleb Kaljuveer prantsuse keele õppimisega ning tulevikuplaane ta avaldanud ei ole. Suvel toimuva jalgpalli MMi ajal juhib ta ETVs jalgpallistuudiot.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles