Kreek ja Pariisi Volley alustavad Prantsusmaal tähtsat seeriat

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ardo Kreek.
Ardo Kreek. Foto: Karli Saul/SCANPIX

Täna kell 21:00 alustab Ardo Kreegi koduklubi Pariisi Volley Prantsusmaa võrkpallimeistrivõistluste poolfinaali Ajaccio vastu. Seeria mängitakse kahe võiduni, finaali pääseja kindlustab järgmiseks hooajaks ka osaluse Euroopa Meistrite Liigasse.

Pariis lõpetas meistrivõistluste põhiturniiri 44 punktiga kolmandal kohal, Ajaccio oli 51 punktiga teine. Senised omavahelised kohtumised on olnud eestlase klubi kahjuks - mängud kaotati 2:3 ja 1:3, vahendab volley.ee.

Täna Ajaccio kodusaalis alguse saava seeria kordusmäng peetakse kolmapäeval, 30. aprillil Pariisis ning kolmas vajadusel 3. mail jälle Ajaccios. Kreek ütles enne mängu, et enesetunne on hea ja nuriseda ei saa nii iseenda kui meeskonna hetkevormi üle: «Mis saab aga mängus otsustavaks, on raske öelda. Eelkõige tuleb meil ise hästi mängida.»

Kreek on üks neist välisklubide mängijatest, keda ootab treeningutele ka Eesti rahvusmeeskonna uus peatreener Gherghe Cretu. Juhul, kui Pariis jõuab finaali, saab Kreek meeskonnaga liituda alles vahetult enne sõprusmänge Valgevene koondise vastu. Otsustavate mängudeni EM-valikturniiridel Kreekas ja Slovakkias jääb siis alla kahe nädala.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles