Hollandi meedia: Louis van Gaal läheb kolmeks aastaks Manchesteri

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Louis van Gaal (vasakult teine), Patrick Kluivert (vasakult kolmas) ja Frans Hoek (paremal) võivad järgmisel kolmel aastal juhendada Manchester Unitedi meeskonda
Louis van Gaal (vasakult teine), Patrick Kluivert (vasakult kolmas) ja Frans Hoek (paremal) võivad järgmisel kolmel aastal juhendada Manchester Unitedi meeskonda Foto: SCANPIX

Hollandi ajalehe De Telegraafi andmetel saab Manchester Unitedi jalgpalliklubi järgmiseks peatreeneriks praegune Hollandi koondise juhendaja Louis van Gaal, keda hakkab assisteerima Patrick Kluivert.

Ajaleht väidab, et klubi on van Gaaliga sõlminud lepingu kolmeks aastaks, kuid ükski ametlik allikas pole neid andmeid kinnitanud. Lisaks kirjutab Hollandi meedia, et peatreeneri abiliseks saab endine ründestaar Kluivert.

Spekulatsioonide kohaselt juhendaks van Gaal ja Kluvert kuni MMi lõpuni Hollandi koondist ning siirduks seejärel Manchesteri. Kusjuures ka väravavahtide treener (Frans Hoek) ja füsioterapeut (Jos van Dijk) tuleks Hollandist.

Pärast Sir Alex Fergusoni taandumist sai Unitedi peatreeneriks David Moyes, kes aga selle nädala alguses vallandati. Hooaja lõpuni on klubi mängivaks peatreeneriks Ryan Giggs. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles