Kohila võitis kindlalt TTÜ naiskonda ja krooniti Eesti meistriks

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kohila VK
Kohila VK Foto: Irina Mägi

Tänavuseks naiste Eesti meistriks krooniti Kohila Võrkpalliklubi, kes neljandas finaalkohtumises oli võõrsil 3:0 (24, 11, 17) üle TTÜ esindusest ja saavutas kolm-üks üldtulemusega esmakordselt kuldmedali. Seeria kaks esimest mängu võitis Kohila 3:1, kuid kolmandas kohtumises oli 3:2 parem TTÜ naiskond.

Merilin Salben kogus viimaseks jäänud vastasseisus üleplatsimängijana 18 punkti, Mari-Liis Graumann toetas võitjaid 12 ja Nette Peit 11 silmaga. Koduvõistkonna resultatiivseim oli Kaisa Õunpuu, kelle arvele märgiti 11 punkti. Kohila naiskonna paremus avaldus eelkõige rünnakul (46%-29%) ja blokipunktide arvestuses (13-3). Samuti olid värsked Eesti meistrid kindlamad vastuvõtul (59%-52%), vahendab volley.ee.

Eesti meistrivõistluste hooaeg saab lõpu homme, kui pronksmedaliseeria otsustavas mängus lähevad kell 14 Võrus vastamisi Famila/Võru VK ja Tartu Ülikool/Eeden. Kahe võiduni peetava seeria esimene mäng lõppes Eedeni 3:2 paremusega ning teine kohtumine sama tulemusega Võru üleolekuga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles