Jüri basseinitriatlonil triumfeerisid Kivioja ja Kooser

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaidi Kivioja.
Kaidi Kivioja. Foto: Kristjan Teedema / Postimees

Triatloniklubi 21CC poolt korraldatud igakevadine Jüri basseinitriatlon meelitas laupäeval starti enam kui 200 erinevas vanuses võistlejat. Korralikus kodumaises konkurentsis toimunud mõõduvõtmisel osutusid seekord parimateks Artur Kooser ja Kaidi Kivioja.

Et tänavune võistlus oli ühtlasi ka üheks katsevõistluseks Eesti Triatloni Liidu noortekoondise moodustamiseks Noorte OMi Euroopa kvalifikatsioonivõistlustele, kogunes Jürisse starti ka suurem osa meie noorteparemikust.

Seda, et noorsugu oli täis tahtmist, tõendas veenvalt noorte A-klassi kuuluv Artur Kooser, kes tugeva ujumise ja rattasõidu toel võttiski üldarvestuses tänavuse Jüri Basseinitriatloni esikoha. Ehkki jooks oli Kooseril võrreldes lähikonkurentidega selgelt nõrgem, oli kahel esimesel osaalal saavutatud edumaa siiski piisav, et edestada järgnevaid finišeerujaid Hans Kormani ja Karl-Rauno Miljandit.

Kooseril kulus 0,3 km ujumise, 15 km rattadistantsi ja 3 km jooksuraja läbimiseks kokku 36 minutit ja 32 sekundit. Kormani ja Miljandi ajad olid vastavalt 0:36:40 ja 0:37:05. Päeva parima ajaga läbis distantsi aga triatlonikubi 21CC võistkond koosseisus Marko Albert, Helgor Markov ja Indrek Teppo. Aega kulus neil selleks 34 minutit ja 41 sekundit  

Naiste arvestuses võttis harjumuspäraselt kerge võidu Kaidi Kivioja ajaga 37 minutit ja 15 sekundit. Kiviojale järgnenud Sirlet Viilas ja Johanna Räppo kaotasid võidunaisele juba enam kui viie minutiga. Parima noorena jõudis neljandana finišisse Laura Kallas lõpunumbritega 0:43:31.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles