Kõrvemaa kevadjooksul võidutsesid Fosti ja Kukk

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Roman Fosti.
Roman Fosti. Foto: Jarek Jõepera

Täna Sportland Kõrvemaa Matka- ja Suusakeskuses suurepärastes oludes toimunud RMK Kõrvemaa Kevadjooksu  16 kilomeetri pikkuse murdmaajooksu võitis veenva ülekaaluga esmakordselt Kõrvemaal jooksnud valitsev Eesti maratonimeister Roman Fosti Stamina spordiklubis, naiste seas oli täna kiireim Kaisa Kukk Sparta spordiklubist

Meeste arvestuses võitles teise koha välja Rauno Reinart kergejõustikuklubist Järvala, jättes napilt kolmandaks võitja klubikaaslase Jaanus Kallaste.

Naiste arvestuses sai teise koha Evelin Talts, kolmas oli Sigrid Valdre.

Täna toimunud kevadjooks oli teiseks osavõistluseks tänavusele RMK Kõrvemaa Neliküritusele. Sarja liidriks tõusid pärast kahte etappi meestest Allar Soo ja naistest Heleri Kivil. Lisaks kevadjooksule kuuluvad Põhja-Eesti suurima perespordisarja kavva 25. jaanuaril toimunud suusamaraton, 19. juulil aset leidev rahvatriatlon ning 27. septembril sõidetav rattamaraton.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles