Kullamäe videointervjuu: mehed võtavad kõiki mänge suure südamega

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna toimus korvpalli meistriliiga poolfinaalide eelne pressikonverents, kus osalesid nelja poolfinaali jõudnud meeskonna peatreenerid. Poolfinaalis Tallinna Kaleviga kohtuva Tartu Ülikool/Rocki peatreener Gert Kullamäe kiitis oma hoolealuste head hooaega, ent kinnitas, et vastast alahindama ei pinda.

«Me peaksime olema tugevam meeskond,» rääkis Kullamäe favoriidikoormast. «Aga ei saa minna üleoleva suhtumisega, et küll see tuleb. Peame maksimaalselt konsentreeruma, korralikult valmistuma ja on selgemast selgem, et meil on pikem pink kui Kalevil, aga me ei tohi endale lubada nõrkusehetki,» lisas Rocki juhendaja.

Kullamäe lisas, et tema hoolelaused on sel hooajal näidanud head sisu ning seetõttu loodetakse edu ka play-offides. «Meil on selle aasta koosseis juhtunud niimoodi, et mehed võtavad kõiki mänge väga suure südamega. Kui meil on eelnevatel aastatel tulnud sisse neid nõrkushetki, et ei viitsi pingutada või mõeldakse, et me oleme nagunii paremad ja siis saad selle nähavka kätte, siis on paha tunne klubi sees ja väljaspool. Sellel aastal oleme sellest hoidunud ja oleme hoidnud seetõttu, et mehed on võtnud suure südamega asja,» rääkis Kullamäe.

Poolfinaalidega tehakse algust uuel nädalal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles