Suarez ja Hazard nimetati Inglismaal hooaja parimateks

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Luis Suarez.
Luis Suarez. Foto: SCANPIX

Inglismaa profijalgpallurite ühing valis käesoleva hooaja parimaks mängijaks Liverpooli ründetähe Luis Suarezi, kes on löönud sel hooajal 30 väravat.

Lisaks väravatele on 27-aastane uruguailane tänavu andnud ka 12 väravasöötu. Seejuures pidi ta hooaja viis esimest mängu vahele jätma, kuna kandis eelmise hooaja lõpus Branislav Ivanovici hammustamise eest saadud mängukeeldu. Suarez edestas valimistel kuue parema hulka pääsenud tiimikaaslasi Steven Gerrardi ja Daniel Sturridge'it, Yaya Toured (Manchester City), Adam Lallanat (Southampton) ja Eden Hazardi.

Londoni Chelseas palliv Hazard nimetati aga parimaks noormängijaks. Hooaja sümboolsesse koosseisu mahtusid järgmised mehed:

Petr Cech (Chelsea); Luke Shaw (Southampton), Gary Cahill (Chelsea), Vincent Kompany (Man City), Seamus Coleman (Everton); Steven Gerrard (Liverpool), Eden Hazard (Chelsea), Adam Lallana (Southampton), Yaya Toure (Man City); Daniel Sturridge (Liverpool), Luis Suarez (Liverpool).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles