Grosjean kritiseeris Räikköneni

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Romain Grosjean (vasakul) ja Kimi Räikkonen.
Romain Grosjean (vasakul) ja Kimi Räikkonen. Foto: SCANPIX

Vormel-1 sarjas Lotuse meeskonnas sõitev Romain Grosjean kritiseeris oma eelmise hooaja tiimikaaslast Kimi Räikköneni selle eest, et soomlane avalikult meeskonna rahaprobleemidest rääkis.

Eelmisel hooajal ilmnes, et mitmetel vormel-1 sarja meeskondadel on palkade maksmisega probleeme ja üheks eredamaks näiteks oli Lotuse tiim, kus sõitnud Räikkönen rahamuredest ka avalikult rääkis.

Nii eelmisel kui käesoleval hooajal Lotuse tiimis sõitev Grosjean leidis aga, et kuigi ka temale maksmisel ilmes meeskonnal probleeme, käitus Räikkönen asja avalikustades valesti.

«See ei olnud kindlasti viis, kuidas me tahtsime, et asjad laheneksid,» rääkis Grosjean. «Ma ei teinud kunagi oma suud meedia ees lahti, sest see oli minu enda isiklik asi. Kimi avalikustas terve olukorra. See ei olnud meeskonnale lihtne ja asju pole alati õigesti tehtud, aga teisest küljest vaadatuna jäid kõik ikkagi kokku,» lisas Lotuse sõitja.

Grosjean pole sel hooajal veel punktikohale jõudnud, meeskonda vahetanud ja Ferraris sõitev Räikkönen on kogunud 11 punkti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles