Taaramäe tänas Türgis kaasaelavaid eestlasi

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rein Taaramäe.
Rein Taaramäe. Foto: Mihkel Maripuu

Eile alanud kõrgetasemelisel Türgi velotuuril sõitev Rein Taaramäe (Cofidis) muljetas oma blogis tuuri esimesest päevast ja rääkis veidike ka homsest.

«14 km enne lõppu lõhkusin veel esikummi ära, kuid minut pärast vahetust olin meeskonnakaaslase abiga grupis tagasi nagu naksti. Finišeerisin nagu ikka turvaliselt pundi sabas,» kirjutas Taaramäe, kes sai eile kirja 117. koha.

«Cofidise tiimis on veel häid ronijaid, nii et homne (tänane- toim.) peaks otsustama, kes kelle jaoks tööd peab rabama hakkama. Lisaks võib homne (tänane- toim.) sõit kujuneda imelikuks võidusõiduks, sest ma ei näe meeskonda, kes tõeliselt nii rasket etappi kontrollida suudaks. See võib aga ette tekitada jooksikutegrupi, millel oleks võimalust lõpunigi minna…Eks näis – no stress!,» rääkis Taaramäe tänasest etapist.

Lisaks tänas Cofidise rattur kõiki kaasmaalasi, kes raja ääres kaasa elavad: «Tervitused kõigile kaasmaalastele, kes Türgis puhkavad. Teie eestikeelsed hõiked raja ääres on selgelt kuulda! Tänud kaasaelamast!»

Loe täispikka postitust siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles