Müürsepp Tarva alistamisest: õnnestus mäng ilma suuremate langusteta ära mängida

Jaan Martinson
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
BC Kalev/Cramo alistas Eesti meistrivõistluste poolfinaalseeria esimeses kohtumises kodus Rakvere Tarva 95:69.
BC Kalev/Cramo alistas Eesti meistrivõistluste poolfinaalseeria esimeses kohtumises kodus Rakvere Tarva 95:69. Foto: Liis Treimann/Postimees

Tiitlikaitsja Kalev/Cramo alistas Eesti meeste korvpalli meistriliiga poolfinaali avakohtumises Rakvere Tarva 95:69. Kalevlaste abitreener Martin Müürsepp oli tulemusega rahul.

«Õnnestus mäng ilma suuremate langusteta ära mängida. Samas ei saa väga rahule jääda – olime hädas üks-üks kaitsega, lasime neid liiga lihtsalt läbi ning ka meie visketabavus võinuks parem olla. Olgu vastane nõrgem, aga end peab sundima pingutama. Tarval pole meiega kerge,» sõnas Müürsepp mängujärgselt.

«Meie mäng kadus ära. Kui teatud asju ära ei tee, siis pole Kalevi vastu võimalust. Lauapallide hankimisel jäime hätta ja siis ei tabanud ka visked. No kust need punktid tulevad? Aga kaks mängu on veel järel. Häbeneda pole meil midagi, poisid on tublid,» lisas Tarva juhendaja Andres Sõber.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles