Klandorf: niisugune litakas toob mõned mehed tagasi maa peale

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinna Kalevi peatreener Kalle Klandorf.
Tallinna Kalevi peatreener Kalle Klandorf. Foto: Mari Luud / Õhtuleht

Korvpalli Eesti meistriliigas lõppes Tartu Rocki ja Tallinna Kalevi vahelise poolfinaalseeria esimene mäng Rocki suure 75:48 võiduga, kuid Kalevi peatreener Kalle Klandorf avaldas TV6le antud mängujärgses intervjuus arvamust, et kogu seeria nii ühepoolseks ei kujune.

«Oli teada, et nad tahavad meid kodus maha tappa ja see neil õnnestuski. Olime ehk natuke TTÜ mängu tempos sees ja mõned mehed arvasid, et saab täna ka niimoodi edasi. Me ei mänginud algusest peale kaitses aktiivselt ning jäime selgelt alla kolmepunktivisetes – meie tabasime neli, nemad 11 korda. Alguses läks see mäng käest ära, pärast parandada ja lappida oli raske. Tuleb niisugune litakas kätte saada, siis tulevad ehk mõned mehed maa peale tagasi ja hakkavad jälle mängima,» lausus Klandorf.

«Peatreener ütles enne mängu, et keskenduge korralikult ja ärge hakake mingit lolli mängima. Leedukatest ja Marekist tunneme ikka puudust, mida rohkem käike, seda lihtsam. Aga peame hakkama saama nendega, kes meil on,» viitas tartlaste põhitegija Janar Talts vigastatud Vilmantas Dilysele, Augustas Peciukeviciusele ja Marek Doroninile. «Kolmeseid viskasime täna rohkem kui kaheseid, see pole normaalne, aga seekord oli nii,» lisas Talts. «Kaks mängu on veel ees, küllap Tallinna Kalev näitab meile veel kõva vastupanu.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles