Zopp meeskonda Davis Cupil aidata ei saa

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jürgen Zopp.
Jürgen Zopp. Foto: Elmo Riig / Sakala

Pühapäeval sõidab Eesti tennisemeeskond Szegedisse, kus 7.-10. maini peetakse tennise Davise karikavõistluste III liiga Euro-Aafrika tsooni turniir 12 meeskonna osavõtul. Eesti eesmärk on pääs II liigasse, ent seda tuleb püüda ilma eestlaste esinumbri Jürgen Zopita.

«Palju oleneb Jürgen Zoppist (ATP 335.), kas ta saab kaasa teha või mitte. Temaga oleks meie võimalused head, temata võib-olla mitte nii head,» rääkis tennis.ee kodulehele meeskonna treener-kapten Peeter Lamp. «Aga eks hakkame kõigile tugevamatele vastu ning püüame anda parima.»

Zopp ütles pressikonverentsil, et ilmselt võistkond talle loota ei saa. Hiljem lisas ta jutuajamises konkreetsemalt: «Praeguse seisuga ei mängi.»

On võimalik, et Zopp sõidab siiski meeskonnaga Ungarisse kaasa. «Kui mul õnnestub aga samal ajal Šveitsi ühte kliinikusse seljaravile minna, tuleb seda varianti eelistada,» sõnas Zopp. «Täna (eile- toim.) oli mul alles teine tennisetrenn viimase seitsme nädala jooksul ning rohkem lõin tagajoonelt mitte täisjõuga. Üldfüüsilist olen kuu aega teinud, kuid sellest ainuüksi ei piisa.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles