Los Angeles Lakers võitis teist aastat järjest NBA meistritiitli

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Los Angeles Lakersi tähtmängija Kobe Bryant kahe karikaga - Bryanti vasakus käes on kõige väärtuslikuma mängija karikas, paremas aga NBA meistrikarikas.
Los Angeles Lakersi tähtmängija Kobe Bryant kahe karikaga - Bryanti vasakus käes on kõige väärtuslikuma mängija karikas, paremas aga NBA meistrikarikas. Foto: SCANPIX

Korvpalliliigas NBA alistas Los Angeles Lakers finaalseeria otsustavas seitsmendas mängus Boston Celticsi 83:79 ning võttis teist aastat järjest meistritiitli, võites seeria 4:3.

Resultatiivseimaks kerkis vaatamata kehvale viskepäevale Kobe Bryant 24 silmaga, vahendab ERR Sport.

Celtics võitis sama tuumikuga tiitli 2008. aastal ning oli sellele lähedal ka tänavu, kui finaalides mindi matšidega 3:2 juhtima.

Finaalseeria kõige väärtuslikuma mängija auhinna sai Lakersi tagamees Kobe Bryant, kellele oli see karjääris teine kord see trofee vastu võtta - sama auhinna sai ta ka eelmisel hooajal.

Lakersile oli see ajaloo 16. meistritiitel ning tänavusest finaalivastasest lahutab Lakersit veel üks tiitel - Celticsil on võite kogunenud ajaloo jooksul 17.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles