Varrak: peame enda, mitte Rakvere peale pahased olema

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
BC Kalev/Cramo peatreener Alar Varrak
BC Kalev/Cramo peatreener Alar Varrak Foto: Margus Ansu / Postimees

Korvpalli Eesti meistrivõistluste poolfinaalseeria teises kohtumises Rakvere Tarvast 88:78 jagu saanud ja finaalipääsust ühe võidu kaugusele jõudnud Kalev/Cramo peatreener Alar Varrak ei olnud rahul, et oma lohakuste tõttu anti Tarvale võimalus mängu tagasi tulla.

«Ühel hetkel oli 48:20 seis ja kõik meie kontrolli all. Siis tegime paar lohakust ja pallikaotust, nad (vastased – toim) lõpetasid poolaja hästi ja neil oli hea tulla teisele poolajale. Nad on seda korduvalt tõestanud, et on võimelised tulema ka 30 pealt välja, kuid peame olema ikkagi enda peale pahased, mitte Rakvere peale,» lausus Varrak TV6-le.

«Õnneks vahe oli ikka natuke liiga suur, aeg-ajalt saime mõne punkti ka ja 10:0 spurti nad ei jõudnud teha – päris sellist tunnet ei olnud, et lõpp läheb punkt-punkti peale. Loomulikult tahad ilusamini võita, aga mängisime pikka rünnakut ja kindla võidu peale,» lisas Varrak.

Kalev/Cramo parimana kogus 21 punkti Curtis Millage, kes on tõusnud otsustavateks kodusteks mängudeks heasse vormi. «Kui Millage meile tuli, ega ta vormis ei olnud, kuid tema klass oli meile teada ja märtsi lõpu mängud tegi ta juba väga soliidselt – mõnigi võit jäi VTBs võib-olla saamata, aga praegu talle küll etteheiteid pole,» märkis Varrak. «Gregor Arbeti põlv ka paraneb – meil oli kokkulepe täna talle paari-kolme minuti kaupa kümme minutit ära anda, et mängutunnetust hoida, ning pühapäeval saab ta juba ehk 15-20 minutit.

Kui mängime pühapäeval nii, nagu esimesed 16 minutit, ei ole kahtlust, et seeria saab läbi, aga peame valvsad olema, sest mäng kestab 40 minutit. Võime väga hästi mängida ja siis kaotada initsiatiivi, see on mõttekoht,» sõnas Varrak.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles