Kas Avo Keel vahetabki Tallinna Selveri Pärnu vastu?

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Avo Keel
Avo Keel Foto: Liis Treimann

Juba mõnda aega on võrkpalliringkondades kuulda olnud, et üheksa aastat Tallinna Selverit juhendanud Avo Keel hakkab uuest hooajast juhendama Pärnu Võrkpalliklubi.

Postimehele teadaolevalt ongi klubivahetus teoks saamas. Lõppenud hooajal ebaõnnestunud Pärnu klubi president Villu Voogel kinnitas, et Keelega on sel teemal suheldud.

«Oleme küll Avoga rääkinud, aga meil on ka teisi kandidaate ja ei tahaks sündmustest ette rutata,» sõnas Voogel. «Hetkel pole veel midagi kindlat ja asjad peaksid selgemaks saama järgmise nädala lõpuks.»

Pärnut seni juhendanud Urmas Tali ei suutnud meeskonnaga sel hooajal ühtegi tiitlit võita ega tahtnud praegugi tulevikust rääkida, öeldes, et kõik võimalused on lahtised. Kui Tali ja Pärnu jaoks oli lõppenud hooaeg mõneti läbikukkumine, siis Keel juhtis Selveri Schenkeri liiga võiduni, Eesti meistrivõistlustel saadi hõbemedal.

Aastaid kodulinna Pärnu ja Tallinna vahet sõitnud Keel ei tahtnud klubivahetust veel kinnitada. «Oleme Pärnuga sel teemal suhelnud, ent allkirju pole ma ühelegi paberile pannud ning seetõttu pole ka võimalik midagi konkreetset öelda,» sõnas Keel.

Selveri klubi tegevjuht Oliver Läll ütles, et senine juhendaja oli ka nende esimene valik tulevaks hooajaks. «Loomulikult tahaksime eelkõige Avoga jätkata. Aga see on samuti mõistetav, et lõputult kahe linna vahel sõitmine on keeruline,» ütles Läll.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles