O’Sullivan liigub vankumatult järjekordse tiitli suunas

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ronnie O'Sullivan eelmise aasta MMi finaalis
Ronnie O'Sullivan eelmise aasta MMi finaalis Foto: SCANPIX

Sheffieldis Crucible’i teatris toimuval snuukri MMil näitab pidurdamatut hoogu viimase kahe aasta tšempion Ronnie O’Sullivan. Poolfinaalis jäi tema teerulli alla möödunud aasta finalist Barry Hawkins.

O’Sullivan oli Hawkinsist parem numbritega 17:7. See tähendab, et 38-aastane inglane jõudis MMi finaali kuuendat korda. Kusjuures seni on ta kõigis finaalides ka võidu võtnud.

O’Sullivani teekond finaali on olnud üsna kindel. Esimeses ringis võitis ta 10:4 soomlast Robin Hulli ning ainsa raske momendi elas snuukrilegend üle teises ringis Joe Perry vastu, kui tuli välja kehvast seisust ja sai kirja 13:11 võidu. Veerandfinaalis alistas O’Sullivan 13:3 Shaun Murphy ning eile poolfinaalis 17:7 Hawkinsi.

Teises poolfinaalis juhib Mark Selby 9:7 maailma esinumbri Neil Robertsoni vastu. Mõlemad mehed on varem korra MMi finaalis osalenud – kui Roberston sai 2010. aastal jagu Graeme Dottist, siis Mark Selby tunnistas 2007. aastal John Higginsi paremust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles