Van Gaal toob Manchesteri sakslaste invasiooni?

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Toni Kroos ja Marco Reus 2012. aasta EMil Saksamaa särgis
Toni Kroos ja Marco Reus 2012. aasta EMil Saksamaa särgis Foto: SCANPIX

Erinevate meediaväljaannete sõnul saab hollandlasest Louis van Gaalist Manchester Unitedi peatreener. 62-aastane kogenud treener käib Hollandiga ära jalgpalli MMil ning seejärel asub juba tööle Unitedi juures. Spekuleeritakse, et van Gaaliga koos saabub Manchesteri ka hulga sakslasest mängumehi.

Saksamaa ajaleht Kicker ja Inglismaa väljaanne Daily Mail omavad andmeid, et van Gaali peamiseks eesmärgiks on tuua Manchesteri pragune Müncheni Bayerni staar Thomas Müller. Väidetavalt pole 24-aastane sakslane rahul oma praeguse rolliga ning nii mõneski hooaja tähtsaimas mängus pole peatreener Pep Guardiola meest algkoosseisu usaldanud.

Van Gaal oli aga just see mees, kes omal ajal Müllerist Bayerni põhimehe tegi ja ta noortemeeskonnast meeste hulka tõi. Mülleri leping Müncheniga kestab kuni 2017. aastani, kuid ilmselt võib Bayerni mehe minema lasta umbes 45 miljoni euro suuruse üleminekusumma eest.

Lisaks Müllerile on van Gaal huvitatud ka teisest Bayerni keskväljamehest Toni Kroosist, kellel ManU on juba pikalt silma peal hoidnud. Ka Dortmundi Borussia staare Mats Hummelsit ja Marco Reusi seostatakse van Gaali ja Unitediga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles