Zidane: Prantsusmaa polnud võitu ära teeninud

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Zinedine Zidane eilset mängu vaatamas.
Zinedine Zidane eilset mängu vaatamas. Foto: SCANPIX

Legendaarne Prantsusmaa jalgpallur Zinedine Zidane kritiseeris taaskord Prantsusmaa koondise peatreenerit Raymond Domenechi.

Teatavasti kaotas Prantsusmaa Lõuna-Aafrika Vabariigis jätkuval jalgpalli MM-finaalturniiril Mehhikole 0:2. Kuna avamängus mängiti Uruguayga 0:0 viiki, on 1998. aasta maailmameistritel kirjas vaid üks punkt ning alagrupiturniirilt edasipääs ripub juuksekarva otsas.

Zidane’i arvates tegi Domenech vea, jättes Yoann Gourcuffi pingile, kuna tema oli ainus, kes suudab loominguliselt mängida ja võinuks eile Prantsusmaa päästa.

12 aastat tagasi Prantsusmaa ridades maailmameistriks tulnud Zidane avaldas, et võitis see meeskond, kes oli võidu ära teeninud.

«Treener tegi otsuseid, aga ma ei nõustu nendega,» sõnas Zidane intervjuus Mehhiko telekanalile Televisa. «Olen pettunud, kuna Prantsusmaa ei teinud ühtegi väravalööki. Parem meeskond võitis.»

«Prantsusmaa ei mänginud hästi, aga neil oli ka vastas väga hea tiim,» jätkas ta. «Mehhiko oli Prantsusmaast selgelt üle, seda eelkõige füüsiliselt.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles