Klavani ja Augsburgi Euroopa liiga unistus elab

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
FC Augsburgi mängijad väravat tähistamas. Ragnar Klavan (nr. 5).
FC Augsburgi mängijad väravat tähistamas. Ragnar Klavan (nr. 5). Foto: SCANPIX

Üks voor enne Saksamaa jalgpalli kõrgliiga hooaja lõppu ei ole eurokohad veel jagatud - segane on veel viimane Meistrite liigasse pääseja kui ka Euroopa liigas palliva hakkavad meeskonnad. Tänane ülihilisest väravast võetud võit hoiab elus ka Ragnar Klavani ja Augsburgi eurounistust.

Augsburg sõitis tänases 33. voorus külla liiga viimasele Braunschweigi Eintrachtile ja ei suutnud kuidagi jõudude vahekorda paika panna. Heitluse ainus ja eestlaste jaoks tore värav sündis alles neljandal üleminutil, kui 80. minutil vahetusest sekkunud Raul Bobadilla Andre Hahni söödu tabamuseks realiseeris, vahendab Soccernet.ee.

Eesti koondise kapten ja keskkaitsja Ragnar Klavan tegi tavapäraselt kaasa kõik mänguminutid. Kuna liigatabelis Augsburgi ees asetsev Mainz sai täna kaotuse, siis jäävad nad enne viimast vooru vaid punktiga Augsburgi edastama.

Viimases voorus võõrustab Mainz Hamburger SV-d, kes peab võitma, et pääseda otse väljakukkumisest üleminekumängudele. Augsburg võõrustab Frankfurdi Eintrachti, kellel pole tänavu enam aga midagi kaalul.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles