Maailma rikkaim sportlane jätkab alistamatuna

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Floyd Mayweather Jr.
Floyd Mayweather Jr. Foto: SCANPIX

USA poksitäht Floyd Mayweather Jr. jätkab profikarjääri ainsagi kaotuseta, alistades Las Vegases peetud tiitlimatšis kohtunike otsusega argentiinlase Marcos Maidana. Kohtunikud andsid häältega 114:114, 117:111 ja 116:112 paremuse Mayweatherile, kes on nüüd võitnud kõik karjääri jooksul peetud 46 profimatši.

«Kui fännid tahavad näha kordusmatši, siis olen selleks valmis. See polnud minu viimane matš,» lausus 37-aastane Mayweather pärast kohtumist. «Kirjeldaksin seda kui tasavägist ja võitluslikku vastasseisu. Just seda fännid näha tahtsidki. Tavaliselt ma poksin ja liigun, poksin ja liigun, aga seekord oli tegemist rohkem rüselusega.»

Kaotajaks tunnistatud Maidana oli märksa sõnakam ning avaldas samuti soovi ameeriklasega veel korra vastamisi minna. «Tundsin, et väljusin matšist võitjana. Floyd ei võidelnud nagu mees, ehkki ootasin temalt seda. Ta domineeris paaris raundis, aga ülejäänutes olin mina parem. Kordusmatš? Mina peaksin ütlema, kas see tuleb või mitte, sest mina ju võitsin! Ma ei karda Mayweatherit. Miks mitte temaga uuesti kohtuda?» sõnas Maidana.

Mayweather teenis matši eest hinnanguliselt umbes 30 miljonit dollarit. Viimasel kahel aastal on ameeriklane trooninud Forbesi ja Sports Illustratedi koostatud sportlaste rikkusedetabelite tipus, karjääri jooksul on ta teeninud üle 400 miljoni dollari.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles