Gerrard: Rooney peab hakkama väravaid lööma

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Steven Gerrard.
Steven Gerrard. Foto: SCANPIX

Jalgpalli MM-finaalturniiri tänaõhtuses mängus Alžeeriaga kohtuva Inglismaa jalgpallikoondise kapten Steven Gerrard teatas, et Wayne Rooneyl on aeg hakata väravaid lööma.

C-alagrupi avamängus USAga pidi Inglismaa leppima 1:1 viigiga. Viimase aasta jooksul kaheksas koondisemängus platsil käinud Rooney on nendes mängudes suutnud vaid korra skoori teha, vahendab ESPN.

«Wayne vajab väravat. Ütlesin seda juba valikmängude ajal, et kui jõuame finaalturniirile, peab Wayne olema meie edukaim väravakütt,» sõnas Gerrard. «Ta on meie tähtsaim mängija, meil on vaja, et ta väravaid lööks ja aitaks meil turniiril kaugele jõuda.»

Gerrard sõnas ka, et tänases mängus on tähtsaim see, et Inglismaa ei tohi Alžeeriat alahinnata. «Peame kohe mängu algusest head mängu näitama, USA vastu me seda ei suutnud ja me ei leidnudki oma mängu,» arutles ta. «Loodetavasti läheb täna paremini.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles