Fotod: Petter Northugi autoga tehti ööl vastu tänast ränk avarii

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Petter Northugile kuuluva autoga tehti Norras ränk avarii.
Petter Northugile kuuluva autoga tehti Norras ränk avarii. Foto: twitter

Norra ajalehe Dagbladet teatel tehti täna öösel Trondheimis ränk avarii Audiga, mis kuulub suusatähele Petter Northugile. Seni pole aga selge, kes avarii hetkel rooli keeras ega seegi, kas Northug ise üldse avarii hetkel autos viibis.

Northugi mänedžer Are Langås kinnitas Dagbladetile vaid, et Northug «on dialoogis politseiga», selgitamaks juhtunu asjaolusid. «See on kõik, mis mul praegu antud juhtumi kohta öelda on,» sõnas Langås, jättes täpsustamata isegi selle, kas Northug viibis ise juhi või kaassõitjana avarii hetkel autos.

Politsei sai teate Byåsenis toimunud õnnetusest varahommikul kell 5.35. Audi oli sõitnud otse üle ringristmiku keskel asunud ohutussaare, niitnud maha paar liiklusmärki ja jäänud pidama teepiiretesse. Sündmuskohal on kiirusepiirang 40 km/h.

Politsei teatel oli autos kaks 20ndates eluaastates meest, kellest üks viidi kergete vigastustega haiglasse. Teine lahkus aga Sør-Trøndelagi politsei pressiesindaja Solfrid Lægdheimi sõnul sündmuskohalt. «Otsisime teda politseikoertega taga ja leidsime mehe lõpuks tema kodust. Kahtlustame, et juht võis olla purjuspäi roolis, seetõttu võeti mõlemalt autos olnud mehelt vereproov,» lisas Lægdheim.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles