Videointervjuu: Varraku sõnul on mängijad finaaliks valmis

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eesti korvpalli meistriliigas selgus esimene finalist, kui poolfinaalseeria kolmandas mängus alistas tiitlikaitsja Kalev/Cramo Rakvere Tarva 99:68 ning jõudis seeriavõiduga 3:0 finaali. Kalev/Cramo peatreeneri Alar Varraku sõnul sujusid poolfinaalis asjad hästi, kuid eeldatav finaalivastane Tartu Rock on teisest puust vastane.

«Kõigis kolmes mängus ja tänases mängus eriti meil mingeid ärakukkumisi ei olnud ja pidevalt edu suurenes,» sõnas Varrak. «Loodan, et Rakvere leer ei solvu, aga Tartu on vähe teist masti meeskond ja neil on seda kvaliteeti ja materjali vähe rohkem. Usun, et Tartu saab ka selle kolmanda mängu kätte ja jõuab finaali. Meil on parandamisruumi kolmesejoone tagant, aga füüsiliselt on kõik okei.» Kalev/Cramo tegi vahepeal üldfüüsise parandamise laagri, mis treeneri sõnul hetkel veel visketabavust mõjutab.

«Pole lihtne nii tiheda mängugraafikuga väga tugevate vastastega mängida,» sõnas juhendaja Ühisliigas osalemise kohta, mistõttu meeskond hooaja keskel üsna väsinud välja nägi. «Aga juba märtsis mängisime me paremini, eelnevalt oli tõesti halb periood olnud.»

Vaata videost, mida Varrak veel finaalseeria eel rääkis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles