Joobeseisundis ränga avarii teinud Northug: kahetsen juhtunut

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Petter Northug.
Petter Northug. Foto: SCANPIX

Täna öösel Trondheimis juhtus ränk avarii Norra suusatajale Petter Northugile kuuluva Audiga. Seni polnud selge, kes avarii hetkel rooli keeras ega see, kas Northug ise üldse avarii hetkel autos viibis. Nüüdseks on selgunud, et roolis oli sportlane ise.

Northug oli alkoholijoobes ja üritas sündmuspaigalt põgeneda. «Petter Northug tunnistas poliotseile, et tema oli avarii teinud Audi roolis. Samuti tunnistas ta, et oli õnnetuse hetkel joobes,» seisis suusataja pressiesindaja teataes.

«Kahetsen juhtunut ja vabandan kõigi ees. Oleksin pidanud parema otsuse langetama. Olen valmis karistust kandma,» vahendas pressiteade suusataja enda sõnu.

Politsei sai teate Byåsenis toimunud õnnetusest varahommikul kell 5.35. Audi oli sõitnud otse üle ringristmiku keskel asunud ohutussaare, niitnud maha paar liiklusmärki ja jäänud pidama teepiiretesse. Sündmuskohal on kiirusepiirang 40 km/h.

Politsei teatel oli autos kaks 20ndates eluaastates meest, kellest üks viidi kergete vigastustega haiglasse. Teine lahkus aga Sør-Trøndelagi politsei pressiesindaja Solfrid Lægdheimi sõnul sündmuskohalt. «Otsisime teda politseikoertega taga ja leidsime mehe lõpuks tema kodust. Kahtlustame, et juht võis olla purjuspäi roolis, seetõttu võeti mõlemalt autos olnud mehelt vereproov,» lisas Lægdheim hommikul.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles