Uno Ojand: hea, et olen saanud olla tema treener

Madis Kalvet
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gerd Kanter
Gerd Kanter Foto: Raigo Pajula

Kettaheite finaali kommenteeris Gerd Kanteri endine treener Uno Ojand.

Kuues voor muudatusi ei toonud ja Gerd Kanter on olümpiavõitja.

«Gerd Kanter on olümpiavõitja!!» juubeldas Uno Ojand. «Tore, et olen saanud olla sellise inimese treener nagu Gerd Kanter.»

Gerd Kanteri heide viiendas voorus ebaõnnestus.

«Ainuke mees, kes Kanterit võiks ohustada on Alekna, aga teda tundub täna midagi segavat,» võttis Ojand viienda vooru kokku. «Noored mehed (Malachowski ja Harting) kipuvad tavaliselt viimases voorus üle pingutama.»

Gerd Kanter heitis neljandas voorus 68.82. 

«Ärme veel kedagi maha kanna, aga tundub, et Gerd ja Alekna hakkavad hoogu koguma ja oma teed minema,» kommenteeris Ojand neljandat vooru.

Gerd Kanter heitis kolmandas voorus 62.75.

«Üllatus, et Pestano edasi ei saanud, aga tema närvikava on ju teada,» ütles Ojand kolmanda vooru kokkuvõtteks. «Gerd kogub ennast veel ja tema heas soorituses ma ei kahtle. Hetkel on Gerd rahulik, aga tahaks rohkem tema emotsioone näha.»

Gerd Kanter heitis teises voorus 66.38.

«Asi läheb alles nüüd käima, kõik on saanud oma esimesed katsed ära teha ja närvipinge hakkab mööduma,» kommenteeris Ojand teist vooru. «Tundub, et Malachowski on täna löögihoos. Natuke üllatab Alekna kerge närvilisus.»

Gerd Kanter heitis avavoorus 63.44.

«Paistab, et mootorid on võimsad, aga väike närvipinge ja üleforsseeritus segab,» kommenteeris Gerd Kanteri endine treener Uno Ojand kettaheite esimest vooru. «Võistlus on veel noor.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles