Lepp: kaitse hakkas pärast poolajapausi paremini tööle

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jüri Lepp.
Jüri Lepp. Foto: Eesti käsipalliliit

Eesti meeste käsipalli meistrivõistlustel peeti täna finaalseeria teine mäng, milles HC Kehra/Horizon Pulp&Paper alistas 22:20 Põlva Serviti. Nüüd meistritiitlist vaid ühe võidu kaugusel oleva Kehra meeskonna peatreener Jüri Lepp ütles, et võidu tõi hea teine poolaeg.

«Serviti tuli mängu alguses agressiivselt peale. Neil asjad õnnestusid, meie rünnak aga polnud võistkondlik. Teise poolaja alguses olime kahemehelises ülekaalus, mis sai paljuski määravaks. Lisaks sellele hakkas pärast vaheaega meie kaitse paremini tööle,» rääkis Lepp.

Põlva peatreener Kalmer Musting tõdes samuti, et tema hoolealustel läks aia taha just teine poolaeg. «Avapoolajal olime kaitses head ja rünnak toimis. Poolaja lõpp läks meil paraku käest ära, sest jäime neljakesi, mille vastane pärast puhkepausi ka ära realiseeris,» rääkis Musting.

«Teisel poolajal tegutsesime närviliselt ning teenisime palju kaheminutilisi eemaldamisi, mis lõi rütmi sassi. Lisaks kõigele sai Grazvydas Sereicikas seljatrauma, kelle jaoks on hooaeg ilmselt lõppenud,» lisas Põlva juhendaja.

Kolme võiduni peetava finaalseeria kolmas kohtumine toimub 8. mail algusega kell 18.30 Põlvas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles