Kullamäe: hea, et seeria kolme mänguga ära lõpetasime

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu Rocki peatreener Gert Kullamäe.
Tartu Rocki peatreener Gert Kullamäe. Foto: Kristjan Teedema

Täna peeti Eesti meeste korvpalli meistriliigas kolmas poolfinaalmäng, milles Tartu Ülikool/Rock alistas kodusaalis 84:70 Tallinna kalevi ning jõudis sellega finaali, kus neid ootab valitsev meister BC Kalev/Cramo. Rocki peatreener Gert Kullamäe oli rõõmus, et poolfinaalseeria lõpetati minimaalse vaevaga.

Poolaja 40:43 kaotanud Rocki juhendaja Kullamäe sõnul oli mängu esimesel poolel keskendumisega raskusi. «Esimesel poolajal olid meil kaitses suured probleemid nende liidermängijate vastu. Me ei suutnud ennast piisavalt sundida ja sealt ka vastaste avapoolaja kõrge skoor. Teisel poolajal suhtusime asja tõsisemalt, olime agressiivsemad ja sealt ka lõpuks edu. Hea, et seeria kolme mänguga ära lõpetasime, nüüd puhkame pisut ja saame finaalideks valmistuda,» rääkis Kullamäe.

Finaalseeria algab juba pühapäeval, nelja võiduni peetava seeria esimesed kaks mängu on Tartus. Pühapäeval, 11. mail pannakse pall mängu kell 17.00 ning teisipäeval, 13. mail algab kohtumine kell 19.00.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles