Ricciardo kritiseeris Vettelit: tiimikäskude täitmine on kohustuslik

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Daniel Ricciardo.
Daniel Ricciardo. Foto: SCANPIX

Vormel-1 sarjas Red Bulli meeskonnas sõitev Daniel Ricciardo kommenteeris oma meeskonnakaaslase Sebastian Vetteli käitumist Hiina etapil ning leidis, et neljakordne maailmameister ei käitunud õigesti.

Hiinas, Shanghai ringrajal sõidetud etapil andis meeskond Vettelile käsu, mille järgi pidi sakslane oma tiimikaaslase mööda laskma. Kuigi Vettel lõpuks seda tegi, pidi Ricciardo selleks omajagu vaeva nägema ning on nüüd öelnud, et tema arust käitus valitsev maailmameister vääralt.

«Meie kohustus on neid (tiimikorraldusi- toim.) järgida, välja arvatud siis, kui need on täiesti jaburad. Siis võib loomulikult proovida vastu võidelda ja oma põhjuseid selleks esitada,» rääkis Ricciardo.

«Aga meeskond teeb sõidu ajal oma arvutusi ja me peame austama seda, mida nad ütlevad. Kunagi pole tore, kui sul palutakse keegi mööda lasta. Ei ole tore olla aeglasem auto, see ajab närvi,» lisas Ricciardo.

Hiinas sõidetud etapp oli käesoleva hooajal neljas, järgmisena sõidetakse sel nädalavahetusel Hispaanias.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles