Lindpere sai olulises võidumängus vigastada

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Joel Lindpere (paremal) Eesti koondise eest mängimas.
Joel Lindpere (paremal) Eesti koondise eest mängimas. Foto: SCANPIX

Eesti jalgpallikoondise poolkaitsja Joel Lindpere pidi Tšehhi kõrgliigas Ostrava Baniku ridades mängides vigastuse tõttu väljakult lahkuma juba 36. minutil.

Kõrgliigast väljakukkumise äärel olev Banik pidas kohtumise samadel punktidel oleva Olomouci Sigmaga, kelle vastu võeti viimaste minutite väravast ülidramaatiline võit. Vastased olid esimese 18. minutiga juba 2:0 ees ja tundus, et sellest mängust ei saada punktigi. Seda fakti konstateeris ka asjaolu, et õnnetu 20 minuti jooksul pidi Banik tegema kolm sunnitud vahetust - viimasena neist lonkas väljakult ära Lindpere, vahendas Soccernet.ee.

Eestlase koduklubi suutis aga enne poolajavilet ühe tagasi lüüa ja kohe teise alguses seati jalule viik. Terve poolaja seisis tablool 2:2, kuni lisaaja kolmanda minutini, kui Lindpere meeskonnakaaslane Azevedo dramaatiliselt oma tabamusega võidu tõi ja suure sammu püsimajäämise suunas tegi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles