Pisarates Liverpooli staarid ulatasid tiitli lõplikult ManCity’le?

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Liverpooli tähtmängijad Luis Suarez (vasakul) ja Steven Gerrard olid pärast kohtumist silmnähtavalt endast väljas.
Liverpooli tähtmängijad Luis Suarez (vasakul) ja Steven Gerrard olid pärast kohtumist silmnähtavalt endast väljas. Foto: SCANPIX

Inglismaa jalgpallimeistrivõistlustel oli kolm vooru enne hooaja lõppu tiitlis kinni Liverpooli meeskond. Seejärel kaotati aga koduväljakul 0:2 Londoni Chelseale ning eile viigistati võõrsil 3:3 Crystal Palace’iga. Seejuures mängiti maha 3:0 eduseis.

Liverpool asus kohtumist Joe Alleni (18. minutil), Daniel Sturridge’i (53. minutil) ja Luis Suarezi (55. minutil) tabamustest kindlalt juhtima, kuid matši lõpus lagunes nende mäng täielikult. Esmalt sai võõrustajate poolel tabamuse kirja Damien Delaney (79. minutil) ja seejärel lõi kaks väravat Dwight Gayle (81. ja 88. minutil).

Veel hiljuti tiitlikursil liikunud Liverpooli staarid valasid pärast järjekordset tagasilööki väljakul pisaraid. Samal ajal võisid Manchester City mängijad aga rõõmustada, kuna nende väljavaated tiitlile muutusid veelgi suuremaks.

Liverpool kerkis küll praegu 81 punktiga tabeliliidriks, kuid 80 silmaga teisel kohal oleval Manchester City’l on üks kohtumine vähem peetud. Lisaks on ManCity’l parem väravate vahe, mis annaks võrdsete punktide korral eelise neile.

Liverpoolil on sel hooajal pidada veel üks kohtumine, kui pühapäeval võõrustatakse Newcastle Unitedit. City’l tuleb koduväljakul mängida veel Aston Villa ja West Ham Unitediga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles