Clippers alistas Chris Pauli vedamisel Oklahoma

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Chris Paul (vasakul) kohtumises Oklahoma City Thunderi vastu.
Chris Paul (vasakul) kohtumises Oklahoma City Thunderi vastu. Foto: SCANPIX

Korvpalliliigas NBA tehti läinud öösel algust konverentside poolfinaalidega. Läänekonverentsi esimest poolfinaalseeriat alustas võidukalt Los Angeles Clippers, kes alistas võõrsil 122:105 Oklahoma City Thunderi.

Võitjate poolel tegi suurepärase esituse Chris Paul, kes viskas 32 punkti ning jagas kaaslastele 10 resultatiivset söötu. Blake Griffin lisas Clippersi poolel 23 silma. Kaotajatele tõid Russell Westbrook 29 ja Kevin Durant 25 punkti.

Idakonverentsis sai poolfinaalseerias esimese võidu Washington Wizards, kes alistas võõrsil 102:96 Indiana Pacersi. Võitjatele tõi Bradley Beal 25 silma ning kaotajatele Paul George ja George Hill 18 silma.

Läänekonverentsi teises poolfinaalseerias kohtuvad San Antonio Spurs – Portland Trail Blazers, idakonverentsis on aga veel vastamisi Miami Heat – Brooklyn Nets.

Tulemused:

Indiana – Washington 96:102

Washington juhib seeriat 1:0

Oklahoma – Los Angeles Clippers 105:122

Clippers juhib seeriat 1:0

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles