Beckenbauer: me ei tohi oma tähtmängijat ManU-le müüa

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Thomas Müller.
Thomas Müller. Foto: SCANPIX

Viimasel ajal on palju kirjutatud erinevatest mängijatest, kes võivad suvel Manchester Unitedi jalgpalliklubiga liituda. Kui palju on räägitud Müncheni Bayerni poolkaitsjast Toni Kroosist, siis viimasel ajal on päevakorda tõusnud ka Thomas Mülleri võimalik siirdumine Bayernist ManUsse. Nüüd teatas Bayerni legend Franz Beckenbauer, et Müllerit ei tohi mingil juhul maha müüa.

«Tavaliselt ütleksin ma, et inimestel tuleb lubada edasi liikuda, kui nad seda tahavad. Kuid Bayern peaks Thomas Mülleri pärast võitlema, kui tal peaksid olema lahkumisplaanid,» sõnas Beckenbauer Bildile.

«Ta on Baierimaalt pärit mängija ja fännid samastavad end temaga. Ma ei näe ühtegi põhjust, miks ta peaks Bayernis õnnetu olema,» lisas Beckenbauer. «Peame tegema kõik, et teda endale hoida.»

Müller on Pep Guardiola käe all olnud pigem vahetusmees ja mitmetes tähtsates kohtumistes on ta pidanud alustama pingilt. Mülleri leping Bayerniga kehtib 2017. aastani, tema võimalikuks müügihinnaks võib kujuneda kuni 45 miljonit eurot.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles