ManCity’t ja PSGd ootavad jalgpalliajaloo suurimad karistused

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Manchester City mängijad.
Manchester City mängijad. Foto: SCANPIX

Araabia Ühendemiraatidest ja Katarist pärit rahapakkide toel Euroopa jalgpalli tippu jõudnud Manchester City ja PSG on rikkunud Financial Fair Ply reegleid ning vastavalt seadustele tuleb neil nüüd tõenäoliselt trahvi maksta.

ManCityt ootab The Telegraphi teatel 61 miljoni euro suurune trahv ning PSG-d 60 miljoni euro suurune trahv. Tegemist on jalgpalliajaloo suurimate trahvidega, kuid tõenäoliselt sellised summad kummalegi tiimile raskusi ei valmista.

The Telegraph kirjutab, et City ei ole karistusega nõus ja nad kavatsevad selle vaidlustada. Lisaks võib rahalisele karistusele kaasneda ka lisakaristus, mis praeguse seisuga tähendaks seda, et nende järgmise hooaja Meistrite liiga koosseis peab olema tavapärasest väiksem.

City’le on oma õiguste tõestamiseks antud praegu lisaaega, kuid The Telegraphi teatel on karistust määrava komisjoni ja ManCity seisukohtades üüratu vahe ja kokkuleppele jõudmine on väheusutav.

PSG Meistrite liiga koosseisu vähendatakse tõenäoliselt seoses karistusega 25lt mängijalt 21le. Lisaks on räägitud võimalikust palgalimiidist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles