Indrek Zelinski: Hollandile kindel võit

, Eesti Jalgpalli Liidu kommertsosakonna projektijuht
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Indrek Zelinski
Indrek Zelinski Foto: Mihkel Maripuu

•    Holland – Jaapan


Hollandlastele piisab viigist, kuid pakun, et nad võidavad vähemalt kaheväravalise vahega. Hollandi esimene mäng Taaniga silmailu ei pakkunud, kuid nüüd töötab nende mootor ladusamalt. Suurtele meeskondadele algab iga turniir raskelt. Võrdlen Jaapanit Põhja-Koreaga ja selle põhjal julgen öelda, et Holland ei tohiks isegi kaheväravalises eduseisus jalga sirgu lasta.

•    Ghana – Austraalia

Ennustan tasavägist kohtumist. Austraalia tahab tõestada, et pole nii kehv, kui Saksamaalt 0:4 kaotust vastu võttes. Austraallased peavad nutikamalt tegutsema kui sakslaste vastu. Austraalia jaoks on tegemist ellujäämismänguga, sest allajäämise korral kaovad ka lootused edasi pääseda. Ennustan, et Ghana võidab ühe väravaga või tuleb viik.

•    Kamerun – Taani

Kuigi olen Taani liigas mänginud, pole mul sealse koondisega hingesugulust, minu suureks lemmikuks on Argentina. Taani ei mänginud Hollandi vastu kehvasti ning seetõttu arvan, et kaotajaks jääb Kamerun. Mõlemal meeskonnal on selg vastu seina, sest kaotus muudaks viimase vooru mängu vähetähtsaks.

AJAKAVA, 19. ja 20. JUUNI

19. juuni

14.30    Holland – Jaapan (E-grupp). Ülekanne ETVs kl 14.15

17.00    Ghana – Austraalia (D-grupp). Ülekanne ETVs kl 16.45

21.30    Kamerun – Taani (E-grupp). Ülekanne ETVs kl 21.20

20. juuni

14.30    Slovakkia – Paraguay (F-grupp). Ülekanne ETVs kl 14.15

17.00    Itaalia – Uus-Meremaa (F-grupp). Ülekanne ETVs kl 16.45

21.30    Brasiilia – Elevandiluurannik (G-grupp). Ülekanne ETVs kl 21.20

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles