Peatreener Giggs andis väravasöödu, debütandilt kaks tabamust

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Manchester Unitedi mängib peatreener Ryan Giggs vahetas ennast eilses mängus Hull City vastu väljakule. Ilmselt oli tegu mehe viimase kohtumisega kodupubliku silme all
Manchester Unitedi mängib peatreener Ryan Giggs vahetas ennast eilses mängus Hull City vastu väljakule. Ilmselt oli tegu mehe viimase kohtumisega kodupubliku silme all Foto: SCANPIX

Manchester Unitedi jalgpallimeeskonna kohutav hooaeg hakkab lõpule jõudma. Eile anti kodustaadionil fännidele meeliülendav etendus ning võeti üsna kindel 3:1 võit Hull City üle. Platsil käis ka peatreener Ryan Giggs isiklikult.

Giggs määras üllatuslikult algkoosseisu noormängijad Tom Lawrence’i ja James Wilsoni, kelle mõlema jaoks oli tegemist Inglismaa kõrgliiga debüüdiga. Giggs ise aga istus koos hoolealuste ja meeskonnakaaslastega varumeestepingil.

Eriti suurepäraseks kujunes debüüt Wilsonil, kelle arvele jäi kaks väravat. 18-aastane noormees oli täpne 31. ja 61. minutil. Temast sai teine Unitedi mängija, kes on Premier League'i avamängus kaks väravat löönud. Esimesena sai sellega hakkama Ruud van Nistelrooy 2001. aastal.

Giggs ise sekkus mängu 70. minutil, kui ta vahetas välja Lawrence’i. Kolm minutit enne mängu lõppu andis ta täpse söödu Robin van Persie’le, kes palli omakorda väravasse saatis. Hulli värava lõi 63. minutil Matt Fryatt.

Giggsi jaoks oli suure tõenäosusega tegemist viimase mänguga kodupubliku ees. Viimast korda kandis Old Traffordil punast särki ka ka Nemanja Vidic, kes siirbub suvel Milano Interi ridadesse. ManU pikaaegna kapten sekkus viga saanud Phil Jonesi asemele vahetusest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles