Ardo Kreek jahib Prantsusmaal hooaja kolmandat karikat

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ardo Kreek CEV Cupi karika ja medaliga poseerimas.
Ardo Kreek CEV Cupi karika ja medaliga poseerimas. Foto: Erakogu

Võrkpallur Ardo Kreegi koduklubi Pariisi Volley kohtub homme Eesti aja järgi kell 20 Paris Carpentier' hallis Prantsusmaa meistrivõistluste finaalis kahe viimase aasta meistri Tours VB-ga.

Meeskonnad on tänavu vastamisi olnud kolmel korral ning Pariis suutis napilt 3:2 võita vaid meistrivõistluste avaringis, mis oli ühtlasi superkarika finaalmäng. Prantsusmaa meistrivõistluste põhiturniiri teise ringi mäng ja karikavõistluste finaal lõppesid Toursi paremusega.

Kreek nõustub enne otsustavat mängu, et favoriidikoorem on vastaste õlul: «Nad lõpetasid esikohal põhiturniiri, võitsid ka Prantsusmaa karika ja seega on nemad selle mängu favoriidid.» Kuigi finaalmäng peetakse Pariisis, ei ole siiski tegemist Kreegi meeskonna kodusaaliga.

Pariis on näidanud tänavu ilusat mängu, võites Prantsusmaa superkarika, Eurosarja CEV Cup ning kindlustades meistrivõistluste finaali jõudmisega ka pääsme järgmiseks hooajaks Euroopa Meistrite Liigasse.

Eesti koondise temporündaja Kreek ei saa pärast pikka välishooaega erilist puhkust, ta jõuab kodumaale pühapäeval hilisõhtul ja liitub juba teisipäeval Eesti koondise laargiga.

Eesti rahvusmeeskond sõidab neljapäeval külla Valgevene meeskonnale, et pidada kontrollmängud enne otsustavaid EM-valiksarja turniire mai kahel viimasel nädalalõpul Slovakkias ja Kreekas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles