Video: õnnetu leedulane on alustanud kurba hooaega kolme omaväravaga

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nedas Čeplinskas (värava kõrval, seljaga kaamera poole) on taaskord löönud omavärava, Dainava meeskonna mängijad on juhtunust löödud.
Nedas Čeplinskas (värava kõrval, seljaga kaamera poole) on taaskord löönud omavärava, Dainava meeskonna mängijad on juhtunust löödud. Foto: Video / youtube

Noor leedulane Nedas Čeplinskas on alustanud Leedu jalgpallihooaega õnnetu saldoga, kui on suutnud 11 liigamängus lüüa juba kolm omaväravat

18-aastane Čeplinskas mängib Leedu liigas Dainava klubis keskkaitsja kohal ning on suutnud oma kodutiimi kahes kaotusmängus vastastele kasu tuua, kui lõi 0:5 allajäämises Sūduva klubile kaks ning 0:7 kaotusmängus Atlantase tiimile ühe omavärava.

Kui õnnetud omaväravad kõrvale jätta, pole Dainaval ka millegi muu üle eriliselt rõõmustada, sest seni mängitud 11 matšist on kõik kaotatud. Lisaks on lastud endale lüüa juba 62 väravat, samas kui ise on saadud kirja vaid üks tabamus.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles