Zidane selgitas oma ambitsioone ja Realist lahkumist

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Zinedine Zidane.
Zinedine Zidane. Foto: SCANPIX

Madridi Reali jalgpalliklubi abitreener Zinedine Zidane kommenteeris tema kohta käivaid kuulujutte, justkui kavatseks ta peatreeneri-koha otsingute tõttu Hispaaniast lahkuda. Legendaarne Prantsuse koondislane lükkas sellised spekulatsioonid ümber ja kinnitas, et näeb ennast ka tulevikus Realis.

Hispaania meedia on viimasel ajal rääkinud kuulujutte sellest, et Reali legend Zidane ei soovi täita Carlo Ancelotti kõrval abitreeneri kohta, vaid himustab proovida kätt peatreenerina. Ühe võimaliku variandina on meediast läbi käinud spekulatsioon, et Zidane siirdub Prantsuse liigas mängiva rikka AS Monaco treeneripingile, ent selle jutu lükkas Zidane ise ümber.

«Nagu ikka, on igal pool palju juttu, ning kuna ma ei ole sellele reageerinud, tähendab see inimeste arvates kõike ja mitte midagi,» rääkis Zidane Prantsuse väljaandele L'Equipe. «Ja nagu ikka, olen ma sunnitud siiski vastama. Olen kuulnud jutte, et olen olnud ühenduses Monacoga, ent see ei vasta tõele. Ma ei ole mitte kellegagi ühendust võtnud ja mulle ei ole pakutud kohta ei Monacos ega üheski teises klubis. Mul on kehtiv leping Madridi Realiga ja mu ainukeseks prioriteediks on Real, Hispaania liiga võitmine ja Meistrite liiga finaal. Sellega on kõik öeldud,» andis Zidane mõista, et ei plaani Madridist lahkuda.

Zidane'i ja Ancelotti hoolealused said eile koduses liigas valusa tagasilöögi, kui võõrsil mängiti 1:1 viiki tabeli viimaste seas vireleva Valladolidi Realiga. Hooaja lõpuni on jäänud kaks vooru, Real on 84 punktiga tabelis kolmas, esikohal on 88 punktiga Madridi Atletico ja teine 85 silmaga Barcelona.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles