Rassistliku NBA klubi omaniku paljastanud neiu sattus järjekordsesse skandaali

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
V. Stiviano ja Donald Sterling NBA mängu vaatamas.
V. Stiviano ja Donald Sterling NBA mängu vaatamas. Foto: SCANPIX

Aprilli lõpus meedia tähelepanu keskele sattunud V. Stiviano nimeline neiu, kes paljastas telefonilindistuse abil oma rassistliku meessõbra Donald Sterlingu, on sattunud sama intsidendi tõttu järgmisesse skandaali, sest väidetavalt proovis neiu pururikkalt Sterlingult seni avaldamata lindistustega raha välja pressida.

Huffington Posti andmetel on Los Angeles Clippersi (nüüdseks endise) omaniku Sterlingu rassistliku sõnavõtu avalikkuse ette toonud Stiviano sattunud ise kriminaaluurimise keskele. Süüdistuse kohaselt uurib Los Angelese prokuratuur süüdistusi, mille kohaselt pressis Stiviano Sterlingult raha välja, väites, et avalikustab veel mitmeid omavaheliste vestluste lindistusi. Anonüümseks jäänud allika sõnul tõi Stiviano väljapressimise avalikkuse ette üks Sterlingule lähedalseisev isik.

Seni avalikkuseni jõudnud vestlus Stiviano ja Sterlingu vahel tõi Clippersi omanikule kaasa eluaegse keelu nii Los Angelese klubist kui tervest NBAst. Karmi karistuse põhjuseks oli asjaolu, et Sterling avaldas rassistlikke kommentaare liiga mustanahaliste mängijate kohta. «Miks sa pead vähemustega koos fotodele jääma?» kommenteeris Sterling Stiviano Instagrami postitatud fotot, kus neiu oli peal koos legendaarse Magic Johnsoniga. «Ära too teda minu mängudele, okei?» lisas Sterling telefonivestluses. Kogu salvestis oli ligi 10 minutit pikk.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles