Murepilved Reali kohal: Ronaldo vigastuse tõsidus endiselt teadmata

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Cristiano Ronaldo koos meeskonnakaaslastega eilset liigamängu vaatamas.
Cristiano Ronaldo koos meeskonnakaaslastega eilset liigamängu vaatamas. Foto: SCANPIX

Madridi Reali jalgpalliklubi jaoks oli eilne õhtu üsna õnnetu, sest lisaks liigas kaotatud väärtuslikele punktidele lahkus juba mängu algusfaasis väljakult Cristiano Ronaldo, kes on endiselt hädas vigastusega.

Hooaja lõpupoole on Ronaldo korduvalt olnud kimpus jalavigastusega ning eilses liigamängus Valladolidi Realiga lahkus kuulus portugallane platsilt juba üheksandal minutil. Kuna Reali ootab maikuu lõpus ees tähtis Meistrite liiga finaalmäng, on see meeskonnale ja fännidele kindlasti ohumärgiks.

Madridi meeskonna peatreener Carlo Ancelotti ei osanud pärast eilset kohtumist veel öelda, kui tõsine Ronaldo vigastus on. «Näeme seda paari järgmise päeva jooksul,» sõnas Ancelotti. «Arvan, et ta probleem ei ole eriti suur, ta lihtsalt ei tundnud end väljakul mugavalt. Aga ta ei ole selle pärast nutnud ega midagi,» rääkis Ancelotti Ronaldost, kes jäi eemale ka meeskonna mängueelsest treeningust.

Ronaldo polnud aga Reali ainuke staar, kelle pärast Ancelotti südant peab valutama, sest eile said vigastada ka Pepe ja Angel di Maria.

Eilne liigamäng lõppes Reali jaoks 1:1 viigiga ja väärt punktide äraandmise tõttu läheb liiga meistritiitel suure tõenäosusega Madridi Atleticole või Barcelonale.

Meistrite liiga finaalis mängib Real 24. mail, seal on nende vastaseks linnarivaal Atletico.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles