Kollo ja Vesik jõudsid Türgis kolmandasse ringi

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rivo Vesik (vasakul) ja Kristo Kollo.
Rivo Vesik (vasakul) ja Kristo Kollo. Foto: www.fivb.com

Rannavõrkpallurid Kristo Kollo ja Rivo Vesik alustasid tänavust võistlushooaega Euroopa Võrkpalli Konföderatsiooni (CEV) satelliit-turniiriga Türgis Antalyas. Turniirile neljanda asetuse saanud eestlased said esimeses ja teises voorus kirja võidud ning jõudsid kolmandasse ringi.

Avavoorus kohtusid Kollo ja Vesik venelaste paari Oleg Stojanovski ja Artjom Jarzutkiniga. Avageim kuulus eestlastele 15:5 ja teine 15:8. Tasavägisemas kolmandas geimis suutsid Stojanovski - Jarzutkin panna oma paremuse maksma numbritega 15:12, aga neljas geim kuulus taas eestlastele, seekord seisuga 16:14

Teises ringis olid Kollo ja Vesik samuti 3:1 paremad Ukraina paarist Jaroslav Gordiejevist - Vladislav Jemeliantšikust. Avageim kuulus seisul 15:10 küll ukrainlastele, aga kolm järgmist geimi suutsid eestlased enda kasuks kallutada (15:12, 15:11, 15:7).

Kolmandas voorus on eestlaste vastaseks viiendana asetatud Austria paar Peter Eglseer ja Felix Koraimann. Mäng toimub homme.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles