Kuusalu rattarallil tuleb starti ka Cofidise profirattur

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gert Jõeäär.
Gert Jõeäär. Foto: Mihkel Maripuu

Laupäeval kuuendat hooaega alustava Filter Maanteekarikasarja avaetapil, Kuusalu 21. Rattarallil on stardis ka Cofidise profirattur Gert Jõeäär. Kuu aega tagasi Belgias toimunud velotuuri 3-daagse van West-Vlaandereni võitnud Jõeäär loodab võiduarve avada ka Eesti pinnal.

«Võtan Filter Kuusalu Rattarallit eelkõige tugeva treeninguna. Puhkasin Eestis kuus päeva ja nüüd on eesmärk järgmisel nädalal peetavaks Pikardia velotuuriks hoog üles saada,» lausus Jõeäär, kes võitis eelmisel aastal Filter Haapsalu Rattaralli.

Hooaega hästi alustanud 26-aastase Jõeääre sõnul ta suure tõenäosusega tänavusel Tour de France'il ei osale, kuid praeguste plaanide kohaselt kuulub ta Vueltal startivasse Cofidise koosseisu.

Tänahommikuse seisuga oli end Filter Kuusalu Rattarallile kirja pannud ligi 540 rattasõpra. Suure tõenäosusega püstitatakse osalusrekord, sest mullu tuli starti 512 inimest.

Nimekamatest ratturitest on Filter Kuusalu Rattarallile registreerunud eelmise hooaja järel tippspordiga lõpparve teinud Rene Mandri (Pelotonsport.ee), Astana spordidirektor Jaan Kirsipuu ning alati ohtlikud Silver Schultz (Peloton Scott), Aksel Nõmmela (CFC), Oskari Kargu ja Vahur Valvas (mõl. Rein Taaramäe Rattaklubi). Külalisvõistlejaid tuleb ka Lätist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles